Τρόποι Πληρωμής

  1. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς: 

  • Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
    IBAN: GR3101104970000049740019747

Δικαιούχος Λογαριασμού: SKALKOU AGAPI

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό της σελίδας pinelia-agapis.gr θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. 

Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας κατά την πραγματοποίηση της πληρωμής ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις. Σημειώστε πως η παραγγελίας σας θα διεκπεραιωθεί αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας (απόδειξη κατάθεσης) με email στην σελίδα [email protected] για πιο άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας  

2.Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα 

Η σελίδα pinelia-agapis.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Η σελίδα pinelia-agapis.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

3. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση με μετρητά. Ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολής ισχύει για παραγγελίες κάτω τον 50€